het plan

Thorbeckehof is gelegen aan de entree van Barneveld. De ruimtelijke opzet, de groene omgeving en de authentieke en verzorgde villa’s zijn kenmerkend voor de bijzondere Thorbeckelaan, die geflankeerd wordt door prachtige bomen. Tel daarbij op dat het de perfecte uitvalsbasis is en dat maakt Thorbeckehof tot een heerlijke plek om te wonen.

De royale appartementen van Thorbeckehof zijn ideaal gelegen in het hart Barneveld. Terwijl u geniet van rust en ruimte, profiteert u van de centrale ligging vlakbij de A1 en A30. Zo maakt u een wandeling in het nabij gelegen bos of staat u binnen een paar minuten in het gezellige centrum vol winkels en restaurants. Alle belangrijke voorzieningen bereikt u binnen een oogwenk.

Wonen in de rust in een sfeervol en ruimtelijk appartement in het hart van Barneveld. Het beste van twee werelden komt samen in Thorbeckehof.

 

strakke lijnen
en oog voor detail

strakke lijnen
en oog voor detail

De architectuur van de Thorbeckehof kenmerkt zich door strakke lijnen en oog voor detail. Het plan is ruim opgezet en gelegen in een bijzondere parkachtige setting. De focus ligt op stijl, groen, ruimte, duurzaamheid en comfort.

Kiezen voor de toekomst
Thorbeckehof is de eerste gasloze appartementen- ontwikkeling in Barneveld. Met een duurzame installatie bent u klaar voor de toekomst. Warmte- en koudeopwekking vindt plaats door middel van diepe lussen in de bodem. Daardoor worden de appartementen voorzien van vloerverwarming en -koeling, opgewekt uit eigen terrein.

Comfort
Ook als u een dagje ouder wordt, staat Thorbeckehof voor comfortabel wonen.
De appartementen zijn centraal gelegen, gelijkvloers en gemakkelijk in het onderhoud. De hoger gelegen appartementen zijn bereikbaar met een trap en een ruime lift.

Waarom Thorbeckehof

  • Stijlvolle appartementen
  • Ruime balkons en dakterrassen
  • Parkeren in de kelder
  • Energieklasse A+++
  • Groen
  • Gasloos

Download de brochure

Download de prijslijst 

meer weten

Vul het formulier in en wij informeren u.